billede med filter - På kanten af enighed; en ny podcast.
Nyheder

På kanten af enighed; en ny podcast.

For nogle uger siden optog min mand AbdelKarim og jeg et podcastafsnit, som jeg skrev om i dette indlæg. På daværende tidspunkt var det hensigten at jeg blot skulle være en gæst, som kun er med, lejlighedvist.

Vi er sidenhen kommet på andre tanker.

Fredag d. 8. februar går vi i luften med podcasten ‘På kanten af enighed’, et fællesprojekt, som jeg glæder utrolig meget til.

Grunden til at jeg har valgt at gå ind i det sammen med min mand AK (AbdelKarim) er fordi at der er uendelig gode muligheder for at beskæftige mig med alle de emner jeg elsker at skrive om, bare på en anderledes måde.

Gennem Podcastens samtaleformat, vil vi udforske mulighederne for at blive klogere på os selv, hinanden, de vigtige ting i tilværelsen, vores børn, mål, mening og spiritualitet.

Det er, i min verden, det samme som at blogge om de her emner. Men til forskel fra at skrive, vil der gennem podcasten, være en livlig dynamik, fordi vi er to mennesker, fordi vi er gift, og fordi vi er en kvinde og en mand.

Desuden har podcasten den enorme fordel og fleksibilitet at man ikke behøver at kigge i en skærm for at følge med.

Jeg lytter til forskellige podcasts når jeg går en tur, tager bussen, kører bil, cykler og gør rent. Alle de stunder som ikke kræver det store hjernevirksomhed kan pludselig blive produktive eller underholdende.

Hvad med Prettyparadox.dk?

Jeg har ingen intention om at opgive prettyparadox.dk. Tværtimod så forventer jeg at podcasten vil skabe endnu flere og bedre anledninger til at gå i dybden med emnerne på skrift.

Jeg mener stadig at det skrevne medie kan noget, som det talte sprog ikke kan. Det har en evne til at skabe overblik og struktur, som det talte sprog ikke har. Blandt andet derfor vil jeg fortsætte med at skrive på siden her.

Programmet for hvornår der kommer nye blogindlæg på prettyparadox.dk er ikke fastsat, da vi lige nu er optaget af at igangsætte podcastprojektet. Derfor vil jeg ikke love en forudsigelig kontinuitet i indlæggene, men jeg håber at I tager lige så godt imod podcasten, som I har gjort med prettyparadox.dk.

I hører fra mig, når der er nyt i sigte.

Kærligst, Hamida

Hamida Naji

Mit navn er Hamida, jeg er 38 år gammel, og har været gift med Karim, min mand, siden 2003. Jeg er desuden også den heldige mor til tre dejlige børn Ayah, Aisha og Isa.

Du kan måske også lide...

1 Kommentar

  1. Eki siger:

    Glæder mig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.