Hvem står bag Pretty Paradox?

Bloggen Pretty Paradox drives af Hamida Naji

Cookies bruges her på siden til:

  • at indsamle anonyme data om dit besøg til Google Analytics. Google Analytics er et statistikværktøj, hvorfra jeg kan se hvor mange og hvilke sider, der besøges. Jeg kan dog ikke se dit navn eller hvem du er.
  • at gemme dit navn, email og eventuel hjemmesideadresse, hvis du lægger en kommentar til mig. Det betyder, at du slipper for at indtaste alle informationerne hver gang, du vil skrive en kommentar
  • at vise dig relevante reklamer.

Oplysningerne bruges ikke til markedsføringsmæssige formål eller til udsendelse af e-mails, medmindre du selv aktivt har skrevet dig op til, og gerne vil modtage mails fra mig.

Nyhedsbrev

Hvis du skriver dig op til mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende mails til dig. Det sker ved, at jeg sender dig en bekræftelsesmail, som du aktivt skal klikke på for at modtage mails fra mig.

Du kan til enhver tid framelde dig emails igen via det link, der hedder ‘afmeld’, der findes i bunden af hver mail, jeg sender.

Jeg behandler din emailadresse med fortrolighed, forpligter mig til ikke at spamme og til ikke at dele din adresse med tredjepart.

Når du bekræfter din emailadresse, accepterer du samtidig denne privatlivspolitik.

Dine data og rettigheder

Behandling af data sker i henhold til persondataloven.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig, og du kan til enhver tid kontakte mig, hvis du ønsker oplysningerne slettet eller korrigeret.

Hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen, eller du har andre spørgsmål til data indsamlet på Pretty Paradox, er du velkommen til at skrive en mail til info@prettyparadox.dk